Green Field Template

 

 

BH SELO - Upitnik

Cilj Portala "BH SELO"  je razvoj seoskog turizma u Bosni i Hercegovini kroz promovisanje etno sela/seoskih domaćinstava. Želimo olakšati nosiocima domaćinstva da lakše pronadju put do novih posjetilaca, i obratno.

imageNosioci domaćinstava i etno sela popunjanjavanjem upitnika definisu svoje ponude i daju saglasnost za besplatno promovisanje svojih turističkih atrakcija na stranici "BH SELO". Unošenjem tačnih podataka i dodatnih informacija o Vašem smještaju omogučićete novim turistima da se lakse odluce i pronadju put do Vas.

Nakon dospjeća popunjenog Upitnika, Vaša ponuda će biti obradjena i prilagodjena parametrima Portala www.bhselo.ba  Vaša ponuda postaje vidljiva tek nakon što je odobrena od strane administratora.

Molimo, pročitajte i Pravilnik korištenja stranice BH Selo.

Slanjem popunjenog Upitnika na našu e-mail (ured@uzopibih.com.ba) ili poštansku adresu (Mihrivode 59, 71000 Sarajevo, BiH), garantujete za tačnost unijetih podataka, te se obavezujete da ćete nas, ukoliko dodje do bilo kakve promjene u Vašoj ponudi, na vrijeme obavjestiti.

 

Download:

Upitnik za nosioce domaćinstva.doc

Pravilnik korištenja stranice BH Selo