BH SELO

Seosko domaćinstvo "Pećanin" - B. Krupa

Nedaleko od Bosanske Krupe, u selu Zalin smješteno je Seosko domaćinstvo “Pećanin”. U prelijepom prirodnom ambijentu, jedna je od destinacija gdje je funkcionalno spojeno tradicionalno i moderno, sve radi užitka za goste. Detaljnije informacije

Turističke usluge

 

Lokacija

 

Gastronomija

 

Cijenovnik

Pregled kapaciteta i cijena usluga.

Foto galerija

Za pregled slika kliknite

Kontakt

Za sve dodatne informacije

Seoskog domaćinstvo “Pećanin” - B. Krupa

.................................................................... ... ... ... .... Galerija....
..................

Vlasnik objekta: Edin Pećanin
Vrsta objekta: seosko domaćinstvo
Vrsta ponude: smještaj, hrana i piće
Opremljenost: apartmani, gostinjska kuća, sobe, pomoćni ležajevi

Opis objekta:

Nedaleko od Bosanske Krupe, u selu Zalin smješteno je Seosko domaćinstvo “Pećanin”. U prelijepom prirodnom ambijentu, jedna je od destinacija gdje je funkcifd cv vvvvonalno spojeno tradicionalno i moderno, sve radi užitka za goste. Seosko domaćinstvo u ponudi ima jela sa roštilja i ispod peke, jako lijep restoran sa ugodnom atmosferom, zanimljivim programima kao i muzikom uživo. Pored toga se nalaze i sportske aktivnosti kojima se posjetioci mogu baviti (biciklizam, planinarenje, sezonski lov, sezonski ribolov...).

Bogati smo sa lijepim rijekama i mnogim znamenitostima. Pružamo usluge smještaja kako u seoskom domaćinstvu na periferiji tako i u samom centru Bosanske Krupe.
U bližem okruženju seoskog domaćinstva se nalaze i vjerski objekti, kao i istorijski lokaliteti (crkva stara preko 2.000 godina kao i zidine stare kule Beširević – bega).